Menu
0

Verzending, betalen en retourneren

Verzending van uw bestelling

Onze producten worden verzonden via DHL. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen 48 uur verzonden. Indien het niet mogelijk is uw pakket aan te bieden bij DHL, bijv. vanwege sluiting op zondag of nationale feestdag(en), wordt uw bestelling verzonden op de eerstvolgende dag dat DHL weer pakketten accepteert.

Verzendkosten

Binnen Nederland
De kosten voor het verzenden van goederen binnen Nederland bedragen € 4,25 per zending. Bestellingen groter dan € 100,- worden gratis verzonden.

België en Duitsland
Voor verzendingen naar België of Duitsland wordt € 6,25 in rekening gebracht.
Bestelling groter dan € 100,- worden in België en Duitsland gratis verzonden.

Buitenland
Voor verzendingen naar andere landen dan hiervoor genoemd bedragen de verzendkosten € 15,- per zending.

Betaalmogelijkheden

We bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat er altijd een betaalmogelijkheid is die bij u past. Voor de betaling van onze producten maken we gebruik van de services van onze betaalprovider MultiSafePay. MultiSafePay voldoet aan alle beveiligingseisen. Zo weet u zeker dat uw betaling op een veilige manier wordt verwerkt.

iDEAL
iDEAL is een handig en betrouwbaar online betaalsysteem, dat is gekoppeld aan het internetbankierprogramma van je bank. Bestel je een product met herhaalgemak? Dan ontvang je na iedere zending een betaalverzoek per e-mail.

Creditcard
Met alle gemakken en voordelen van Visa en MasterCard achteraf betalen? Dat kan! Bestel je herhaalgemak? Dan wordt na iedere zending het aankoopbedrag automatisch van je creditcard geschreven.

PayPal
Met Paypal is het mogelijk om wereldwijde betalingen te versturen. Via PayPal kan je betalen via creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- en creditcardgegevens. Bij het afrekenen met PayPal kan je voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van jouw aankoop, betaalt Paypal de verkoper voor jou en wordt het geld na 21 dagen van jouw bankrekening afgeschreven.

Automatische incasso(SEPA)
Bij betalen per automatische incasso geef je ons toestemming om het geld door de bank van je rekening te laten schrijven. Zelf hoef je er dus niets voor te doen. De afschrijving vindt een paar dagen na ontvangst van het pakket plaats. Je kunt automatische incasso altijd stopzetten of ongedaan laten maken door je bank.

Sofort Banking
Met Sofort Banking hoeft u geen aparte accounts aan te maken en kunt u betalen via uw eigen online bankomgeving. Deze betaalmethode is TÜV gecertificeerd en garandeert een veilige betaling.

Giropay
Giropay is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Meer dan 1.500 Duitse banken ondersteunen deze betaalmethode. Kies uw bank en log in op de omgeving van uw internetbankieren. Hier kunt u de reeds ingevulde betalingsgegevens controleren en toestemming geven voor de betaling op de voor u gebruikelijke wijze.

Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Belasting Toegevoegde Waarde (BTW)

Alle productprijzen in onze webshop zijn inclusief 9% BTW.

Retourneren van producten

Wij hanteren een herroepingtermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Wilt u een product retourneren, dan kunt u dat ons laten weten door een e-mail te sturen naar info@saynotovitiligo.com

Producten dienen in de originele staat, ongeopend en ongebruikt geretourneerd te worden in een stevige verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor de koper. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van uw retourzending gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.